Trimsalon 4Feet

Optimale vachtverzorging voor hond en kat

Tips

Laat uw hond goed uit voor u hem naar de trimsalon brengt. De behandeling zal enige uren in beslag nemen en het is vervelend als de hond zijn behoefte zolang op moet houden


Breng uw hond nooit met een volle maag.

 

Breng uw hond aangelijnd.

 

Als  u uw hond van te voren zelf wilt wassen, overleg dit eventueel eerst met mij, sommige vachten zijn namelijk moeilijker te behandelen na een wasbeurt (o.a. ruwharige honden).


Probeer uw hond zo droog mogelijk naar de trimsalon te brengen, aangezien een natte vacht erg moeilijk te bewerken is.


Indien uw hond een medische afwijking heeft en/of een besmettelijke aandoening (kennelhoest), ringworm e.d en of loops is,wil ik dat graag van tevoren weten.

 

Neem zo kort mogelijk afscheid van uw hond. Hoe langer u uw hond blijft knuffelen, hoe onzekerder hij wordt. Het moet toch gebeuren en hij is in goede handen.

 

Zorg ervoor dat u op tijd komt. Er is tijd voor uw hond gereserveerd. Het zou jammer zijn als er te weinig tijd over is voor uw hond omdat de volgende reeds in aantocht is.


Tenslotte nog het verzoek uw hond vrij van vlooien te brengen. Er zijn goede bestrijdingsmiddelen en het is een sprookje dat elke hond vlooien heeft. Dit is niet waar!

 

 

Wat u zelf kan en moet doen!
Natuurlijk is het dagelijks onderhoud van de vacht een taak van de "baas". U kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Zo leert uw hond de kam en/of borstel net zo makkelijk te accepteren als zijn etensbak. Komt u rustig langs voor advies welke borstel en/of kam de juiste is. Wij kunnen u dan meteen laten zien wat de makkelijkste en beste manier van borstelen is. Veel eerder dan u denkt is uw hond aan zijn eerste trimbeurt toe. Vanaf de tijd dat uw hond volledig ingeënt is, kunnen wij al een puppy trim geven. Wacht niet te lang met het maken van een afspraak, want meestal is er een wachttijd van enige weken, en…vergeet uw afspraak niet, ik heb tijd voor u gereserveerd.

 

 

Mocht u niet tevreden zijn vertel het me, bent u wel tevreden vertel het anderen.

 

Chantal de Reus - Köster